Seksielämää rikastuttava kiertokirje

Published on Sun 12 November 2000

Tämän kirjeen panivat alulle kyvykkäät miehet - kuten sinä - rikastuttamaan seksielämäänsä vielä enemmän. Päinvastoin kuin tavalliset ketjukirjeet, tämä ei maksa mitään. Voit ainoastaan voittaa!

Nukuta oma avo-/aviovaimosi/tyttöystäväsi, paketoi hänet isoon pahvilaatikkoon (älä unohda ilmareikiä) ja lähetä paketti sille henkilölle jonka nimi on ylimpänä listalla.

Kohta sinun nimesi on ylimpänä listalla ja tulet saamaan 823 543 naista postissa. Tilastollisen jakauman mukaan niiden seassa on vähintään:

  • 1 Miss Suomi
  • 4 mallia
  • 463 villiä nymfomaania
  • 3 234 hyvännäköistä nymfomaania
  • 20 198 moniorgasmista
  • 40 198 biseksuaalista naista

Yhteensä siis 64 294 naista, jotka selvästi ovat kuumempia, avoimempia ja herkullisempia kuin se vanha, äkäinen ämmä jonka lähetit postissa. Parasta tietysti on, että vanha ämmäsi ei takuulla ole näitten joukossa.

Eräs mies lähetti kirjeen viidelle kaverille seitsemän sijasta, ja sai oman ämmänsä takaisin, edelleen puettuna samaan jalkoihin ylettyvään villaiseen aamutakkiin, samalla kärsivällä ilmeellä ja pitkien migreenikohtausten riivaamana.

Se kansainvälinen supermalli joka oli asunut miehen luona siitä lähtien kun oma ämmä lähti, muutti samana päivänä miehen parhaan kaverin luo (jolle hän ei ollut kirjoittanut!).

Samalla kun olen tätä sinulle kirjoittanut, on mies, joka on kuusi paikkaa ennen minua listalla, vastaanottanut 837 naista ja on joutunut sairaalaan ylirasituksesta.

Sairashuoneen ulkopuolella odottaa vielä 452 ämmää lisää.

Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus parantaa seksielämääsi. Ei kalliita illalliskutsuja, ei tuntitolkulla keskusteluja yksinkertaisista asioista (jotka kiinnostavat vain naisia) vain saadaksesi hänet suostumaan seksiin.Ei mitään velvollisuuksia, ei hapanta anoppia, ei epämiellyttäviä puheita häistä tai kihlajaisista.

Älä siis epäröi! Lähetä kirje jo tänään seitsemälle parhaalle kaverillesi.

Ellei sinulla ole naista niin lähetä pölynimuri - siinähän on sama periaate, eli kun imu loppuu niin se vanha rotisko menee vaihtoon.

Ja eikun toimimaan...

This joke was tagged #finnish and #sex

 

Navigation