Rasismiako?

Published on Sun 12 November 2000

Tämä on yleiskäyttöinen rasistinen/halventava vitsi, johon voit mielessäsi ________:n tilalle kuvitella haluamasi kohteen: kansanryhmän, kansalaisuuden, vähemmistön, ynnä muun.

Mulla meni kerran vähän heikosti akan kanssa. Valitin parhaalle kaverille, että en saa nussittua vaimolle orgasmia millään vaikka kuinka yritän.

Kaverilla oli hyvä lääke siihen. Hän nimittäin ehdotti, että hän tuntee kaikinpuolin julmetun kokoisen ja hyvinvarustellun ________:n joka tulee auttamaan ja huiskuttaa isoa pyyheliinaa alastomana teidän sängyn vieressä koko nussimisen ajan, niin se varmana auttaa - usko pois.

No, suostuin, koska eukko oli mulle rakas. Hankin ________:n joka tuli huiskuttamaan pyyheliinaa samalla kun itse nussin kuin viimeistä päivää. Mutta se ei toiminut. Vaimo ei saanut mitään orgasmia.

Seuraavana päivänä menin uudestaan valittamaan kaverille, ettei hänen ehdottamastaan keinosta apua löytynyt. Kaveri - joka on muuten melkoisen viisas, maisterismies ja kaikki - kummasteli että mikä on vikana, ja ehdotti että vaihtakaa ________:n kanssa paikkaa. Että minä huiskuttaisin pyyhettä.

Pitihän sitäkin kokeilla. Huiskutin samalla kun ________ nussi vaimoani. Kultani sai monta mahtavaa orgasmia peräjälkeen ja oli ihan ekstaasissa.

Kun he sitten lopettivat, niin menin ja koputin ylpeänä ________:a olkapäälle: "Siinäs saaatanan ________ näit miten pitää huiskuttaa."

Ei ________:sta ole mihinkään.

This joke was tagged #finnish and #sex

 

Navigation