Einarin tyttöystävä

Published on Thu 03 December 1998

Einari asui pystymetsässä lähellä Inaria, erakko luonteeltaan kun oli. Eräänä päivänä hänellä alkoi tekemään naista mieli muttei nyt kukaan tervejärkinen tyttö suostunut haisevan ukon retaleen kanssa asennushommiin. Niinpä hän kylällä kaupassa käydessään osti ihka aidon erotiikkalehden. Sitä tovin selattuaan Einari päätti tilata postitse itselleen hieman viihdykettä, nimittäin pumpattavan barbaran.

Seuraavan kerran kun Einarin tuttu postimies tuli kyläilemään, ojensi hän ruskean kirjekuoren tälle. Osoitteesta posteljooni arvasi heti, että seksitarvikkeitahan Einari oli tilaamassa muttei kehdannut mainita asiasta.

Muutaman viikon päästä posteljoonin piti toimittaa Einarille paketti... Matkalla postimiehen uteliaisuus voitti ja hän päätti vilkaista minkä sorttisia laitteita Einari oli oikein tilannut. Hän avasi paketin varovasti, kun kukaan ei ollut katsomassa. Paketista paljastui barbara-nukke. Nukella oli 3 aukkoa multi-vibralla, liikkuvat kädet ja jalat.

Posteljoonia alkoi panettaa vimmatusti, kun ei ollut pillua nähdytkään sitten Liettuan lutkien, joita hän kävi panemassa edellisenä talvena. Ei kai siinä muuta kuin housut kinttuihin ja hommiin moottorikelkan päällä... Hommat hoidettuaan posteljooni laittoi nuken takaisin pakettiin, kääri sen ja toimitti perille.

Vasta muutaman kuukauden päästä postimies kehtasi kysäistä mitä paketissa oli ollut. Siihen Einari tokaisi, että: "Pumpattava Barbarahan siellä oli..." Samaan hengenvetoon hän sanoi, että: "On ne nykyään kyllä niin todentuntuisia. Siltäkin sain tippurin..."

This joke was tagged #finnish

 

Navigation