Aviomies 1.0

Published on Sat 11 October 2003

Palaute

Hyvä käyttötuki!

Viime vuonna päivitin Poikaystävä 5.0:n Aviomies 1.0:aan, ja huomasin ohjelmiston tekevän odottamattomia muutoksia kirjanpito-ohjelmistoon; ankara esto vaatekauppoihin pääsyyn sekä kukkakauppa- ja jalokiviliiketoiminnot, jotka toimivat Poikaystävässä hyvin, eivät toimi enää. Näistä ei ollut mainintaa esitteessä.

Lisäksi Aviomies 1.0 poisti asennuksen seuraavilta ohjelmilta: Illallistanssiaiset 7.5, Risteily 2.3 ja Oopperailta 6.1. Tilalle asennettiin pyytämättä ei-toivotut Pokeri-ilta 1.3 ja Lauantain jalkapallo 5.0. Keskustelu 8.0 ei enää toimi, vaan satunnaisesti jumiuttaa koko järjestelmän.

Vaipanvaihto 14.1 ja Siivous 8.1 eivät käynnisty ollenkaan. Olen yrittänyt korjata Aviomies 1.0:aa ajamalla Nalkutus 5.3:a, mutta vailla vaikutusta.

Voitteko auttaa minua?

Terveisin,
Sara

Vastaus

Hyvä Sara,

Valituksesi aiheet ovat tuttuja meille monista yhteydenotoista. Suurimmaksi osaksi ne johtuvat siitä, että Aviomies 1.0 asennetaan Poikaystävä 5.0:n tilalle vailla tietoa siitä, että Poikaystävä 5.0 on pääasiassa ajanvieteohjelmisto. Aviomies 1.0 sen sijaan on käyttöjärjestelmä, jonka luoja on suunnitellut sen suorittamaan niin vähän ohjelmia kuin mahdollista.

Et voi poistaa Aviomies 1.0:aa ja palata Poikaystävä 5.0:n käyttäjäksi, koska Aviomies 1.0:aan ei ole suunniteltu tällaista toimintoa. Piilotetut käyttöjärjestelmätiedostot aiheuttaisivat sen, että Poikaystävä 5.0 emuloisi Aviomies 1.0:aa, etkä siis saisi haluamiasi toimintoja takaisin.

Tiedostojen poistaminen ja asennusten purkaminen on mahdotonta. Uuden ohjelman voit asentaa kerran vuodessa, koska Aviomies 1.0:n muisti on hyvin rajoitettu. Jotkut turhautuneet naiset ovat yrittäneet saada haluamansa ohjelmat toimimaan asentamalla Poikaystävä 6.0:n tai Aviomies 2.0:n.

Nämä naiset kertovat kuitenkin saaneensa enemmän ongelmia kuin Aviomies 1.0:n kanssa. Asennuksen seurauksena on ohjelmien huonompi suoritus ja säännöllisesti käynnistyvä ohjelma Sydänsuru 1.3. Suosittelen sinun pysyvän Aviomies 1.0:n käyttäjänä ja opettelevan sen temppuilevan toiminnan outoudet ja epäloogisuudet.

Ollessani itse myös Aviomies 1.0:n käyttäjä, voin antaa ohjeeksi sinulle, että luet käyttöohjeesta koko kappaleen Yleiset Parisuhdeongelmat (YPO). Tämä Aviomies 1.0:n ihana ominaisuus asennetaan salaa tytäryrityksen toimesta kiinteäksi osaksi käyttöjärjestelmää. Aviomies 1.0 on vastuussa kaikista virheistä, jotka eivät ole aiheutuneet luvattomien ohjelmien, kuten Rakastaja 3.1 käytöstä. Aktivoidaksesi vahingonkorvauksen, käynnistä komentoriviltä Joitakin Kyyneliä 6.2. Aviomies 1.0:n pitäisi tällöin käynnistää automaattisesti Pahoittelut 12.3 ja Kukkia/Suklaata 7.8.

Tekniset vihjeet

Vältä Joitakin Kyyneleitä 6.2:n liiallista käyttöä, koska liiallinen käyttö aiheuttaa ylimääräisiä ja vakavia YPO:ia. Tällöin sinun tulee antaa komentokehoitteessa Pahoittelen-käsky. Liiallinen käyttö voi myös johtaa Mykkäkoulu 2.5:n käynnistymiseen tai pahemmassa tapauksessa Olut 6.0:n ajoon. Olut 6.0 lisää Aviomies 1.0:aan Paksu Maha -laajennuksen tai Luja Kuorsaus.wav -äänen, jotka ovat vaikeita poistaa.

Joitakin Kyyneleitä 6.2 -järjestelmä toimii hienosti ja Aviomies 1.0 ottaa vastuun kaikista YPO:sta, mutta näitä hienoja ominaisuuksia voi ajaa vain ajoittain. Aviomies 1.0 on suurenmoinen ohjelmisto, mutta siinä on rajoitettu muisti, eikä se opi uusia asioita kovinkaan nopeasti.

Sinun kannattaisi ostaa muutamia lisäohjelmia parantaaksesi Aviomies 1.0:n toimintaa. Henkilökohtaisesti suosittelen ohjelmistojen Lämminruoka 3.0, Seksikkäät Alusvaatteet 5.3 ja Kärsivällisyys 10.1 hankintaa. Käyttäen näitä yhdessä Aviomies 1.0:n toiminta tehostuu huomattavasti.

Muutaman vuoden käytön jälkeen tulet tutuksi Aviomies 1.0:n kanssa ja löydät siitä arvokkaita sulautettuja ominaisuuksia, kuten Korjaa Rikkinäiset Tavarat 2.1, Turvallinen Halaus 4.2 ja Paras Ystävä 7.6.

Lopuksi varoituksen sananen

Alä missään tapauksessa asenna Anoppi 1.0:aa. Tätä ohjelmaa ei ole tuettu mitenkään ja se aiheuttaa valikoivan Aviomies 1.0 -käyttöjärjestelmän alasajon. Vain Kalastus 9.4 ja Metsästys 5.2 toimivat, kunnes Anoppi 1.0:n asennus poistetaan.

Toivon, että nämä ohjeet auttoivat sinua. Kiitoksia Aviomies 1.0:n valinnasta. Me täällä teknisessä tuessa toivotamme sinulle onnea.

Luotamme, että sinä opit nauttimaan täysin tästä tuotteesta.

Terveisin,
Tekninen tuki

This joke was tagged #finnish

 

Navigation