Valmennusvinkkejä

Published on Fri 09 June 2000

Hantsu Jortikka oli Suomen suurimmalla kiekkoareenalla hakemassa neuvoja Hjallikselta menestyvän joukkueen rakentamiseksi.

Harkimo kertoi neuvonsa: "Kasaan joukkueeni fiksuista kavereista, joilla hoksottimet pelaa, ja jotka pystyvät tekemään itsenäisiä päätöksiä."

Jorma Jortikka siihen, että: "Kuules Hjallis, mä kyl hoidan ajattelemise meirän joukkuees, vai fiksui kaverei, ja pah!"

Hjallis näki Jan Bendan käytävällä, pyysi tämän luokseen ja sanoi: "Katsos tätä, Jortsu: Hey Jan, who is your uncle's nephew? (Kuka on setäsi veljenpoika?)", johon Benda: "Well, it's me of course! (No, sehän olen tietysti minä!)"

Jortikka sanoi nyt vihdoin ymmärtävänsä, ja lähti ajelemaan samppanjakaukaloonsa päin, matkalla tapaillen: "Fiksui pelaajii, fiksui pelaajii..."

Elyseehen saavuttuaan hän etsi välittömästi käsiinsä harjoituksia vetävän Hannu Virran, jolta kysyi oitis: "Kuules Hantta, kuka on sun setäsi veljenpoika?" Virta katsoi Jortikkaa ja tuumasi tämän ilmeestä, että nyt ei sovi vastata mitään tyhmää, koska muuten mononpohja vilahtaa, joten tyytyi sanomaan: "En sano mitään muuten kuin lakimieheni läsnäollessa."

Jortikka jatkoi murtuneena matkaansa, ja törmäsi Marko Kiprusoffiin, jolta kysyi tuon saman kysymyksen. Kipru muisti samalla jättäneensä auton avaimet pukukoppiin, ja sanoi Jortikalle palaavansa asiaan haettuaan avaimensa. Kipru kiiruhti pukukoppiin, ja löysi sieltä Kimmo Rintasen, jolle huikkasi saman tien: "Kime, sää kun ole se kaikist viksuin täll pual jokke ko sä olet Jokereis pelannu, ni kerro sä et kuka se o se sun setäs veljepoika?", johon Rintanen kuin apteekin hyllyltä, että: "No vitun typerä pitkätukka, sehän olen mä!"

Kipru kiiruhti kertomaan Jortikalle, että hänen setänsä veljenpoika on Kimmo Rintanen, johon Jortikka, Kiprua pillistä roikottaen: "Etkö sä saatanan idiootti edes sen vertaa tajua! Jos joku kysyy sulta että kuka on sun setäs veljenpoika, niin sä et vastaa että Kimmo Rintanen vaan tietysti Jan Benda!"

This joke was tagged #finnish

 

Navigation