Valittujen Palojen Kirjavaliot tekstiviestinä

Published on Tue 23 April 2002

Miksi tuhrata hirveästi aikaa 10 000 sivun lukemiseen, kun homman voi hoitaa näppärästi tekstiviestillä!

Homeros: Odysseia
Odysseys oli merillä 20v ja sen rouva Penelope ei jaksanu venata vaan hankki miehiä mutta kun O palasi se tappo ne kaikki ja parisuhde rupes toimii.
William Shakespeare: Kootut Teokset
Romeo ja Julia oli vääristä perheistä ja sitten ne kuoli. Hamlet muhi Ofelian kaa, mutta jahkas että ollakko vai eikö olla ja sitte kaikki kuoli.
Agatha Christie: Kymmenen pientä neekeripoikaa
Ekaksi murhattiin eka ja sitten kaikki loputkin paitsi 1 joka oli murhaaja ja tekokuollu mutta taisi kuolla sitten oikeestikkin eikä 1kään pelastunu.
Aleksis Kivi: Seitsemän veljestä
JussiTommiApeSimppaTimppaLare ja Eero oli koulukiusattuja. Ne yritti opetella lukeen. Eero oppi mut sekin pinnasi koulusta. Härät ajo ne kivelle ja talo palo.
F.E.Sillanpää: Nuorena nukkunut
Silja oli vähän nyhverö ja orpo ja se joutu duuniin ja rakastu mutta sitte tuli tuperkkeli ja tappo sen kesällä.
Mika Waltari: Sinuhe egyptiläinen
Sinuhe joutu vetään sisuksia ulos muumion nenän kautta. Yksi vamppi sano mennään sänkyyn mutta S että NeverNeverNever. Jenkit teki siitä huonon leffan.
Väinö Linna: Tuntematon sotilas
Jätkät lähti sotaan. Koskela oli ollu ennenki. Rokka kenkkuili Lammiolle. Ryyppäsivät. Useimmat ammuttiin. Lopputulokset: 1. Neukku 2. Suomi. Aikavelikultia.
Kalle Päätalo: Iijoki-sarja
Hevostie kierteli asumattoman selkosseudun loputtomia korpia ja kaukosta oli mukava tulla kotiin savotasta vaikka äijä aina nokerteli että leipä ei riitä.

This joke was tagged #books, #finnish and #reading

 

Navigation