Uusmedia yrityksen vuosikertomus

Published on Thu 02 October 2003

Kolme ensimmäistä Vuosi Neljännestä meni hyvin. Sisällön tuottaminen onnistui yli odotusten mutta ei tarpeeksi yli odotusten eli ehkä vähän alakanttiin, mutta aikalailla bisnes strategian mukaisesti kuitenkin.

Voimakasta kasvua haettiin yritys ostoilla ja ulkomailta. Me käytiin Espanjassa kaksi kertaa ja Lontoossa ja New Yorkissa kartottamassa mahdollisuuksia laajentaa ulkomaan toimintoja ja skeittaamassa. Ja me ostettiin Arskan firma, se sai hyvät hillot siitä. Kaiken kaikkiaan laajentuminen onnistui hyvin. Varsinkin Rich Media Design Group kasvoi voimakkaasti. Me palkattiin 3 Head of Rich Media Creative Planning Manageria ja Maken broidi, mutta sille me ei vielä keksitty nimeä. Kun se ei halunnut olla Assistant mutta ei kaikki voi olla Managereitakaan.

Me päätettiin keskittyä niihin osaamisalueisiin, mitkä meillä on parhaiten hallussa. E bisneksestä luopumista ollaan kartottamassa siksi koska ensi vuonna poliisi saa tehdä vale ostoksia ja E Commerce ei oikein ole meidän juttu.

Me tilattiin yhdeltä Vekan kaverin Netti-Konsultti Firmalta selvitys, että kannattaako E bisneksestä tässä vaiheessa luopua mutta ne ei ole vielä kertonu.

Tuote kehityspuolella oli hieman "vaikeuksia" alkuvuodesta. Mutta onneksi meidän Product Development Team sitten keksi alottaa Risti-Nolla Pelin suunnittelun kännykkään. Tällä hetkellä ollaan kartottamassa ketä sen oikeudet omistaa, se ei ollutkaan Marvel niin ku me enstex luultiin.

Ja sitten me kehitettiin tämä uudenlainen Osa Vuosikatsaus minkä voi tilata kännykkään tai Sähkö-Postiin. Siksi tämä Osa Vuosikatsaus tuleekin nyt vähän myöhässä koska kehitystyö vei aikaa.

Kaikista parhaiten meni M bisneksessä sen jälkeen kun me alettiin tekemään Logoja. Ja varsinkin sitten kun me alettiin tekemään Daruden Soitto Ääniä.

Me alettiinkiin panostamaan voimakkaasti M bisnekseen ja palkattiin lisää Mobile Sound Creative Consultanteja ja Cellular Graphics Planning Engineerejä. Ainakin luulisin koska M bisneksen palkkakulut kasvoi puolella kesän aikana vaikka oli hyvä skeittaus sää.

Investointeja tehtiin voimakkaasti myös laite-puolella. Me ostettiin kaikille Avain-henkilöille, eli siis ei siivoojille, toisetkin kannettavat tietokoneet että voi sillä aikaakin tuottaa Sisältöä kun sen toisen kannettavan akku on latautumassa, tai siis sen ensimmäisen kannettavan.

Ai niin me tehtiin jonkun verran tappiota. Varmaan siksi koska kaikki muutkin Sisällön Tuottajat teki Daruden Soitto Ääniä ja Logoja. Mutta seuraavalla tilikaudella me ajateltiin viedä tyhjät Kokis pullot kauppaan.

Jos se ei auta niin sitten me tilataan konsultti selvitys siltä Vekan kaverilta, että kannattaisko listautua. Ja jos kannattais niin minne koska New Yorkissa ei voi talvella kovin hyvin skedee kun siellä on aika kylmä.

Viimeisellä Vuosi Neljänneksellä ja ensi vuonnakin jatketaan hyväksihavaitun bisnes strategian mukaan. Eli haetaan voimakasta kasvua Yritys ostoilla ja ulkomailta ja pyritään sitouttamaan avain-henkilöt, eli siis ei siivoojia, ja Yhteistyö Kumppanit entistä vahvemmin siihen mikä meillä on parhaiten hallussa. Eli Sisällön Tuotannon kehittämiseen. Riski Sijoittajien puoleen käännytään jokatapauksessa uudestaan loppuvuodesta koska nyt tarvitaan likvidointia että voidaan investoida voimakkaasti Playstation Kakkosten ostamiseen ja toinen Kokis automaattikin on rikki.

Upeeta!

This joke was tagged #finnish

 

Navigation