Uhkea blondi

Published on Thu 03 December 1998

Keijo lähti metsästämään naista ravitsemusliikkeestä ja eipä aikaakaan, kun viereen istahti uhkea blondi. Hän pääsi tyttösen kanssa tuota pikaa juttusille. Aikansa naistennaurattajan kanssa juteltuaan blondi sanoi: "Pidän kaikesta äärimmäisyyksistä. Lähdetään sinun luoksesi, niin näytän..."

Hetken kuluttua jo oltiinkin Keijon kompaktikämpässä ampuma-asentoja suunnittelemassa. Blondi tuumasi: "Aloitetaan kuusysistä. Siinä voin imeä kaluasi samalla, kun nuolet minua." Keijoa ei tarvinnut toista kertaa kehottaa, kun oltiin jo blondin mieliasennossa...

Samassa ovikello soi. Keijo veti kylpytakkia päällensä ja kirosi "Voi perhana! Ne on mun junttikaverit tyrnävältä. Ne tuli hakeen niitten CD-levyä." Keijo kokosi itsensä ja meni muina miehinä ovelle CD-levy valmiina kädessään. "Mikä sulla o, ku sulla o suu iha veressä???", yksi kavereista kysyi. Aluksi hämmentyneenä Keijo pyyhki suutaan ja sanoi sitten: "Juoksin tuossa äsken ovenpieleen avaamaan tullessani." Siihen eräs junteista tokaisi: "Ai jaa. Oliko se ees paskahuussin ovi, ku sulla o otta iha paskasa?"

This joke was tagged #finnish and #sex

 

Navigation