Työpaikkailmoittelun tulkintataulukko

Published on Sat 21 August 1999

Suuren yhtiön edut

Pieni palkka ja paljon työtovereita. Useita linjakokemuksen puutteesta kärsiviä valopäitä yhtiön keskushallinnossa jahkailemassa käytäntöön sopimattomia pysyväismääräyksiä.

Tarjoamme kovia haasteita, sekä kehittymisen työssä kilpailukykyisellä palkalla

Provisiopalkkainen kulkumulkun homma, jossa kukaan ei ole kestänyt kolmea vuotta kauempaa.

Vauhdikas ja tuloshakuinen työympäristö

Yhtiö on menossa konkurssiin toista kertaa ja jengi tulee ja menee kuin Stockmannin pyöröovista. Tuloshakuinen tarkoittaa sitä, että pomo on kuin kaleerilaivan kapteeni ruoskineen.

Toimen edellisen haltijan siirtyessä uusiin tehtäviin yrityksessämme

Edeltäjäsi, joka kesti kolme kuukautta hommassa, sai siirron sisälähetiksi.

Toimen edellisen haltijan siirtyessä yhtiömme ulkopuolisiin haasteellisiin tehtäviin

Edeltäjäsi sai vihdoinkin jostakin muualta ammattitaitoaan vastaavan paikan. Käymäpaikka, jonne mennään siksi aikaa kunnes itse löydetään kunnon palkkaa maksava firma.

Tarjoaa mahdollisuuden myöhemmin siirtyä ulkomaille vastaaviin tehtäviin

Heti kun talo on tullut tutuksi sinut pakotetaan siirtymään Guinea Bissauhun kolmeksi vuodeksi ajamaan käyntiin firman kehitysyhteistyörahoilla sinne lähettämää sekundatuotantokonetta. Komennuspalkkaa ei voida maksaa kunnolla, koska projekti on kehitysyhteistyöprojekti.

Tarjoamme laadullisesti markkinoiden parhaat tuotteet

Pieni kanikioski, jota vetää tuotekehitysyrittäjä. Tuotteet ovat teknisesti maailman parhaat, kukaan ei tarvitse niitä, ja hinnaltaan ne ovat kaksinkertaiset pahimpiin kilpailijoihin nähden. Kannattaa mennä, jos faijalla on rahaa lunastaa keksijäpelle pois. Siitä saa halvalla itselleen firman ja toimitusjohtajan tittelin.

Virikkeellinen työ, johon liittyy paljon kanssakäymistä asiakkaidemme kanssa

Firman edustusjuopon homma. Edellinen pantiin parantolaan kuivumaan ja toimitusjohtaja ei enää jaksa yksinään saunoa joka ilta, kun vaimo ja sihteerikin vaativat osan vapaa-ajasta. Sopii ehtoopuolen kaupparatsulle, joka vielä jaksaa valvoa.

Itsenäinen ja vaativa tehtävä sekä mukavat asiakkaat

Firman tuotteissa on vakavia laatuongelmia, joita tekninen osasto ei pysty selvittämään, joten tarvitaan yksinäinen susi liikenteeseen, joka puhumalla pitää firman rojut sisällä asiakkailla. Asiakkaat ovat niin mukavia, että eivät ole vielä haastaneet firmaa raastupaan. Katsele kuitenkin vielä viikko, josko se hakee myös nuorta juristia palvelukseensa.

Tarjoamme mahdollisuuden joustaviin työaikoihin

Firman toimitusjohtaja asuu firman yläkerrassa ja olettaa että kaikki muutkin "asuvat" firmassa. Päivä on pitkä tässä firmassa ja ylityökorvauksia ei tunneta.

Tarjoamme kykyjä vastaavan palkan

Varsinainen huijarilafka, joka yrittää saada sinut nalkkiin pienellä palkalla ja suurilla lupauksilla. Jos ne valehtelevat jo työpaikkailmoituksessa, niin mitä kaikkea jännää sieltä vielä onkaan tulossa.

Nuorekas ja eteenpäinpyrkivä työympäristö

Lafka on niin kanttuvei, ettei siellä pysy enää kukaan, jolla on yli kahden viikon työkokemus, siksi tunnelma onkin "nuorekas". Eteenpäinpyrkivä taas tarkoittaa, että johdolla on pallo hukassa ja konkurssi häämöttää. Muuten ne kertoisivat minne muuallekin ne pyrkivät kuin vain eteenpäin.

Tarjoamme koulutuksen tehtävään

Niillä palkoilla, joita firma aikoo maksaa ei sinne saa ketään, joka osaa hommansa. Siksi johto yrittää palkata kavereita suoraan kadulta. Jos osaat jotakin älä mene, jollet osaa niin mene katsomaan koulutus ja jatka herkeämättä Hesarin ilmoitusten lukemista.

Siinäpä ne tärkeimmät. Vähiten pettymyksiä ja vähiten palkkaa tuo nykyinen työpaikkasi.

This joke was tagged #finnish

 

Navigation