Tenniskyynärpää

Published on Sat 01 February 2003

Miehen kyynärpää oli kipeä, ja hän meni lääkäriin. Lääkäri antoi miehelle purkin, käski pissiä siihen, kaataa purkin sisältö käytävällä olevaan automaattiin, ja laittaa raha-aukkoon kaksi euroa.

Mies toimi kuten lääkäri määräsi. Kone ronksutteli vähän aikaa ja tulosti lapun, jossa kerrottiin miehellä olevan tenniskyynärpää. Lisäksi lapussa oli hoito-ohjeita vaivaan.

Mies toimi hoito-ohjeitten mukaisesti, mutta alati uteliaana ihmetteli kuinka tuo ihmekone oikein toimii. Hetken asiaa mietiskeltyään hän päätti ihan piruuttaan kokeilla automaatin toimintaa.

Mies hankki ensin virtsanäytteet vaimoltaan ja tyttäreltään, ja sekoitti ne keskenään. Sitten hän lorautti joukkoon hieman autonsa jäähdytysnestettä, ja lopuksi mäjäytti vielä omat mällit sekaan. Tämän jälkeen mies suunnisti terveyskeskukseen ja suoraa päätä automaatille, kaatoi cocktailin koneeseen ja tiputti pari euroa aukkoon.

Kone rouskutti ja rutisi moninkertaisen ajan edelliseen kertaan verrattuna, mutta lopulta sylkäisi ulos lapun, jossa luki: "Vaimosi käy vieraissa. Tyttäresi on raskaana. Autosi hajoaa pian. Lopeta hyvä mies runkkaaminen, se on pahasta tenniskyynärpäällesi."

This joke was tagged #finnish

 

Navigation