Tapaturmailmoitus

Published on Mon 16 August 1999

Tarkoituksenani oli tuoda kattotiilet alas katolta. Fiksuna miehenä ja ajan säästämiseksi kiinnitin katolle parrun, jossa oli väkipyörä. Pyörän yli vedin köyden ja köyden toiseen päähän sidoin tynnyrin. Vedin tynnyrin ylös ja kiinnitin köyden toisen pään läheiseen puuhun. Kiipesin katolle ja täytin tynnyrin tiilillä.

Tämän jälkeen laskeuduin alas ja irroitin köyden puusta laskeakseni tynnyrin alas. Valitettavasti tynnyri oli minua painavampi ja yllättäen vetäisi minut ylös. Pidin kiinni köydestä ja puolivälissä rakennuksen seinää törmäsin alas tulevaan tynnyriin, joka iski rajusti vasempaan olkapäähäni.

Matka jatkui ylös huipulle, jossa iskin pääni parruun ja sormeni joutuivat väkipyörän ja köyden väliin. Kun tynnyri iskeytyi maahan sen pohja irtosi. Tiilet levisivät maahan ja koska olin nyt painavampi kuin tynnyri, putosin lujaa alas. Putouksen puolivälissä törmäsin ylös tulevaan tyhjään tynnyriin, joka aiheutti useita ruhjevammoja.

Pudottuani maahan asti loukkasin itseni teräviin tiilensärmiin ja menetin ilmeisesti tällöin malttini, koska irroitin otteeni köydestä. Otteen irrottua ylösnoussut tynnyri putosi päähäni ja heräsin sairaalasta...

Em. syistä anon kunnioittaen sairaslomaa.

This joke was tagged #finnish

 

Navigation