Sekalaisia juttuja

Published on Thu 05 February 1998

Marketissa

Romaninainen on marketissa. Kännykkä alkaa soida ja kestää kauan, ennen kuin nainen on saanut puhelimen kaivetuksi hameensa taskusta ja vastaa innokkaasti: "No, hai sie! Kuin sie tiesit miul tän markettiin soittaa, kun mie sanoin et mie meen kahvilaan?"

Derivointi ja integrointi

Iso karvainen mies syöksyi paikallisliikenteen bussiin ja alkoi uhkailla matkustajia: "Minä derivoin sinut, minä integroin sinut!"

Seuraavalla pysäkillä matkustajat, yhtä lukuunottamatta, poistuivat kauhuissaan autosta. Uhkailija meni istumaan jäljelle jääneen matkustajan viereen ja kysyi: "Etkös pelkää joutua derivoiduksi tai integroiduksi?!"

"En, minä olen e potenssiin x."

Lampun henki

Nainen oli saanut perintönä lampun, jota hän tietenkin rupesi jossain vaiheessa puhdistelemaan. Mutta kuten aina näissä lampputarinoissa... poof lampusta ampaisi ulos henki, joka lupasi täyttää naisen kolme toivetta.

Eipä tarvinnut naisen kauaa miettiä kun ne toiveet tulivat kuin liukuhihnalta:

  1. Haluan olla nuori ja kaunis,
  2. haluan, että tämä nykyinen taloni muuttuu luksushuvilaksi, ja
  3. haluan, että muutat kissani komeaksi prinssiksi!

Henki kumarsi syvään ja snack-crakle-pop naisesta tuli nuori ja kaunis, talo muuttui 10-huoneiseksi hienostohuvilaksi ja kissan tilalla seisoi nuori ja kaunis prinssi.

Saman tien prinssi kaappasi naisen syleilyynsä, suuteli häntä ja kuiskutti korvaan: "Hähä, mahtaa vituttaa kun aikoinaan leikkautit minut."

Kukkakaupassa

Mies menee kukkakauppaan: "Saisinko yhden Dementian, kiitos!"

"Jaahas, minkäsnäköinen kasvi se nyt sitten on?"

"En muista, kun minulla on tämä Atsalea."

This joke was tagged #finnish and #wishes

 

Navigation