Rakas päiväkirjani

Published on Thu 14 October 1999

Elokuun 12

Muutin juuri Rovaniemelle. Täällä on niin kaunista. Luonto on majesteettinen. Maltan tuskin odottaa, että se peittyy kauniiseen valkeaan lumeen.

Syyskuun 23

Rovaniemi on maailman kaunein paikka. Ruska on alkanut. Kävin retkellä tuntureilla, näin poroja ja hirviä. Upeita eläimiä. Tämä on paratiisi.

Marraskuun 11

Metsästys on alkanut. Kuinka kukaan voi ampua noita majesteettisia eläimiä. Toivottavasti pian sataa lunta. Rakastan olla täällä.

Joulukuun 2

Viime yönä satoi lunta. Maisema on kuin postikortista. Menin ulos ja lapioin lumet pois pihalta ja portin edestä. Lumisotasilla naapurin kanssa (minä voitin). Nastaa olla täällä! Tiekarhu ajoi ohi ja lapioin lumet uudestaan portin edestä.

Joulukuun 12

Lisää lunta. Rakastan sitä. Tiekarhu jyräsi taas lumet portilleni.

Joulukuun 19

Lisää lunta. En päässyt portista ulos, koska tiekarhu tukki sen. Myöhästyin töistä. ...keleen tiekarhu!

Joulukuun 22

Lisää tuota valkoista paskaa satoi viimeyönä. Saan rakkoja lapioimisesta. Tiekarhu taatusti väijyy kulman takana ja jyrää heti ohi, kun olen lapioinut. Vittunaama!

Joulukuun 24

Hauskaa joulua!

Lisää lunta. Jos ikinä saan käsiini sen tiekarhun ajajan, niin revin siltä sisuskalut pellolle. Miksi ne eivät käytä suolaa?!

Joulukuun 27

Lisää valkoista paskaa taivaan täudeltä, kolme päivää sisällä lukuunottamatta lapioimistalkoita. En pääse mihinkään. Auto on juuttunut lumikinokseen ja jäätynyt tuohon valkoiseen paskaan. Sääennustaja sanoi että 30 cm lisää lunta tulossa.

Hienoa! Tajuaako kukaan kuinka monta lapiollista se tekee!

Joulukuun 28

Idiootti sääennustaja valehteli, lunta tuli 55 cm. Se ei missään tapauksessa sula ennen kesää. Tiekarhukin juuttui lumeen. Se jätkä tuli lainaamaan lapiotani. Kerrottuani sille sontasäkille, että olen rikkonut jo kuusi lapiota hänen takiaan, iskin viimeisen lapion hänen päähänsä.

Tammikuun 4

Pääsin viimeinkin liikkeelle autolla. Kävin kaupassa. Paluumatkalla törmäsin hirveen. Autoon tuli 10 000 markan vahingot. Ne ...tanan pedot pitäisi tappaa. Toivottavasti metsästäjät ampuvat ne kaikki tänä vuonna.

Toukokuun 3

Vein auton korjaamolle. Tajuatteko, mitkä vahingot teiden suolaus tekee autolle!? Miksi teitä pitää suolata?

Toukokuun 10

Muutin Tampereelle. En tajua, kuinka kukaan voi asua tuolla jumalan hylkäämässä erämaassa.

This joke was tagged #finnish

 

Navigation