Pullon henki

Published on Mon 16 August 1999

Pariskunta oli pelaamassa golfia hienostoalueella, kun vaimo mäjäytti pallon isoista olohuoneen ikkunoista läpi. Lähemmäs saavuttuaan he huomasivat, että lisäksi oli rikkoontunut suuri, lasinen maljakko. "Taisi tulla kallis lysti", manaili mies, ja astui sisään.

Sohvalla loikoili tyytyväisen näköinen kaveri, joka kertoi olevansa 2000 vuoden vankeudesta vapautettu pullon henki ja erittäin hyvällä tuulella, joten lupasi oitis toteuttaa pariskunnalle molemmille yhden toiveen pitäen itse sen tavallisen kolmannen.

Mies toivoi miljardia dollaria. Sai sen.

Vaimo omaa taloa joka maapallon maahan. Ja avot sai ne mukisematta.

Sitten pullon henki esitti oman vaatimattoman toivomuksensa: "Kai te ymmärrätte, että minä kun en ole saanut naista vuosituhansiin, niin aika lailla tekee mieli tuota teidän vaimoa..." Pariskunta suostui empimättä anteliaan pullonhengen miellyttämiseen tällä tavalla, ja vaimo siirtyi yläkertaan pullon hengen kanssa.

Kahden tunnin jyystämisen jälkeen pariskunta lopetteli, ja pullon henki myhäili ihmeissään: "Sitä minä vaan, että minkä ikäinen tuo teidän mies oikein on, kun vieläkin uskoo pullon henkiin?!"

This joke was tagged #finnish

 

Navigation