Polttohautaus

Published on Sat 21 August 1999

POLTTOHAUTAUSMINISTERIÖ

Viite: Liikakansoituslaki
Asia: Polttohautauksenne

Suorittamiemme tutkimustemme perusteella olemme todenneet, ettei Teillä ole mitään sosiaalista tulevaisuutta ja että olette väestöpoliitisesti täysin sopimaton yhteiskuntaamme. Jatkuva kuulumisenne yhteiskuntaan ei siis mitenkään ole sille hyödyksi. Näin ollen on väestöylijäämää ja liikakansoitusta koskevan lain 116 pykälän 4. mom. perusteella päätetty polttaa Teidät.

Velvoitamme Teidät saapumaan kuukauden kuluttua, mieluummin virka-aikana, ministeriömme pääkrematorioon Helsinkiin, Kattilahalli C Grilli 16, pelti 8, mukana viimeisin veroilmoitus sekä ennakonpidätystodistus.

Koska tutkimusten mukaan olette viime aikoina nauttinut suuria määriä alkoholipitoisia juomia, kehoitamme ilmeisen räjähdysvaaran vuoksi Teitä juomaan välittömästi ennen tänne tuloanne vähintään yhden (1) litran karvasvettä sekä yhden (1) litran keitettyä maitoa, ja ennen kaikkea muistakaa; "Raittiina ritilälle."

Kotoa lähtiessänne on Teidän otettava mukaanne vaihtoehtoisesti joko olkilyhde ja 20 kg koksia tai 10 kg jätepaperia tai lastuvillaa ja viisi (5) litraa korkeaoktaanista bensiiniä sekä aski tulitikkuja.

Mikäli haluatte tuhkallenne erikoiskäsittelyn, pyydetään Teitä tullessanne jättämään vahtimestarille osoitteella ja postimerkillä varustetun kirjekuoren tuhkan edelleen toimittamista varten. Muussa tapauksessa lahjoitamme sen apulannaksi Maaseudun Tukiaiset ry:lle.

Kuolinilmoituksestanne, ilmoituksesta henkikirjoittajalle, veroviranomaisille ja velkojillenne olette itse velvollinen huolehtimaan. Muistanette myöskin ajoissa peruuttaa lehtitilauksenne, palauttaa ulkomaanpassinne ja hyvästellä niin sanotut ystävänne.

Tämän käskyn laiminlyönnistä voidaan Teidät tuomita liikakansoitusta koskevan lain 119 pykälän 6. mom. mukaiseen kovennettuun polttohautaukseen (polttohautaus säästöliekillä). Ruuhkan välttämiseksi pyydämme Teitä olemaan paikalla hyvissä ajoin ennen määräajan loppua.

Kunnioittavasti

POLTTOHAUTAUSMINISTERIÖ

This joke was tagged #finnish

 

Navigation