Paskan anatomiaa

Published on Sun 15 August 1999

Alla oleva lista on lähtoisin Oulun Yliopistollisesta Keskussairaalasta Osastolta 6. Jokainen voi varmasti itse päätellä, mistä moinen inspiraatio on tullut.

Kummituskakka

Tiedät kakanneesi. Vessapaperissa on kakkaa, mutta pönttö on tyhjä.

Teflonpäällysteinen kakka

Tulee ulos niin livakasti, ettet huomaa sitä lainkaan. Ei jätä jälkiä paperiin. Joudut kurkistamaan pönttöön varmistuaksesi, että olet kakannut.

Siirappikakka

Edellisen vastakohta. Koostumukseltaan kuin kuumaa tervaa. Pyyhit takapuolesi 12 kertaa ja se jää silti likaiseksi. Päädyt tunkemaan vessapaperia alushousuihin, ettei niihin jäisi jälkiä. Kakka jättää pysyvät jarrutusjäljet pöntön kylkeen.

"Jospa sittenkin" -kakka

Olet jo kakannut ja valmistaudut nousemaan pöntöltä, kun huomaat, etta sitähän tulee lisää!

"Poksauta verisuoni päästäsi" -kakka

Tälläinen kakka tappoi Elviksen. Olet yltäpäältä hiessä, tutiseva ja tulipunainen punnerruksen voimasta. Useimmiten tulee silloin, kun sinulla on kiire.

"Just nyt" -kakka

Tälläisen katastrofin sattuessa on paras olla 10 sekunnin matkan päässä pytyltä. Useinmiten sillä on jo pää ulkona ennen kuin saat edes housut puolitankoon.

"Varpusparvi" -kakka

Tämä kakka tulee eikä meinaa. Sen huomaat siitä, että pönttö on ritiruskea, mutta vesi on yhä juomakelpoista.

"King Kong" tai "Yöastian tukehduttaja" -kakka

Tämä on niin iso, ettei se mahdu pöntöstä alas, ellet pilko sitä pienempiin osiin. Henkari toimii tässä hyvin. Tämän kaltainen kakka tulee yleensä silloin kun olet kylässä.

"Märät posket" -kakka

Kakka osuu veteen poikittain ja aiheuttaa ison molskahduksen, joka kastelee kummatkin kankut.

Toivokakka

Istut pöntöllä ja pieraiset pari kertaa, mutta kakkaa ei vain tule.

Käärmekakka

Tämä kakka on kohtalaisen pehmeä ja suurin piirtein peukalosi paksuinen. Tuntuu siltä, kuin se olisi yli 10 metriä pitkä.

Korkkikakka

Vielä kolmannenkin huuhtelu kerran jälkeen se vain kelluu pöntössä. Hyvä isä kuinka minä pääsen tästä eroon? Tämä kakka tulee useinmiten kyläillessäsi.

Meksikolaisruokakakka

Tiedät, että on OK syödä taas kun takapuolesi lakkaa kirvelemästä.

Olutkakka

Tämä tulee kankkuspäivänä. Luulet, että kakka ei haise pahalta, mutta tämä on paha! Useinmiten joku odottaa vuoroaan ulkopuolella. Myös tämä kakka tulee, kun olet vieraissa. (Kakan viskositeetti on suoraan verrannollinen edellisen illan juomien määrään.)

This joke was tagged #finnish

 

Navigation