Naisen käyttöohje

Published on Thu 07 October 1999

Alkupuhe

Olet mediasukupolven prinssi, tiedät kaiken tietokoneista, cyber S & M:sta ja internetistä, mutta naisten käyttöohje on sinulle salaisuus. Skeittaat, lennät, lumilautailet, bodaat tai reivaat, naisten harrastaminen on mielestäsi kuolemanvaarallinen laji. Tiedät kaiken virtuaalitodellisuudesta, kungfusta, teknosta tai elektronisesta taiteesta, mutta naiset on sinulle lähes tuntematon kulttuuri.

Oletko tuntemattomasta sukupuolesta kasvanut machopullistelija, mediapelle tai pakkohetero? Oletko kenties se vähä-älyinen romantikko joka erehtyi puhumaan rakkaudesta, kun nainen tarkoitti yhden illan suhinaa? Oletko sinä se mies, joka väittää tietävänsä seksistä kaiken, mutta ymmärtääkin hyvin vähän naisten salatiedettä?

Käynnistys

Lähesty sitä mieluummin keimaillen kuin flirttaillen, sillä miehekäs keimailu on paljon seksikkäämpää kuin naisilta opittu öykkäröinti. Sinulta odotetaan paremminkin kohteliaan asiatonta kuin teennäisen kohteliasta käyttäytymistä. Yhteisen drinkin, jääkiekko-ottelun, elokuvan, Tallinnanristeilyn tai lemmikkieläinten ulkoiluttamisen sijasta voisit ehdottaa treffejä esimerkiksi supermarkettiin pesuaineiden logoja tutkimaan. Seksikkäitä puheenaiheita ovat politiikka, naiset, muoti ja ruoka. Jos haluat tehdä todellisen vaikutuksen, lisää kohteliaisuuksien perään junk, punk ja bonk -kommentit. Muista tutustumisyrityksesi lopuksi, että kun nainen sanoo ei, hän ei suinkaan tarkoita kyllä.

Säädä haluttu äänenvoimakkuus

Älä pelkää sen monimutkaisuutta vaan esitä mieluummin asiasta innostunutta ja ota selvää sen kummallisista toiminnoista. Osallistu naisten juttuihin kysymällä vaikka rennosti: "Mitä eroa on Always, Tampax ja Libresse -merkeillä?" tai "Minkälaisia rintsikoita käytät?" tai jopa "Koska olet viimeksi saanut orgasmin?" Ota selvää naisten salatieteestä, jotta hallitsisit sitä. Sinun täytyy tietää jotain hajuvesimerkeistä, tampooneista, juoruista, pikkuhousunsuojista, hieromasauvoista ja sukkahousuista. Lisättäköön tähän tarkan miehen huomio: "Klitoris ei ole sitrushedelmä vaan ihan jotain muuta..."

Naisen asettaminen paikoilleen

Käytä sivistystäsi ymmärtääksesi vartalon kieltä muutenkin kuin pikaisesti kähmimällä, älykkäästi puhumalla tai kylmästi hienostelemalla. Unohda typerät muodollisuudet ja käytä mielikuvitustasi sensuroimattomasti, sillä aito intohimo ratkaisee peniksen mittailukilvan. Keskity penetraatioon sijasta suuteluun. Suutele myös ranteisiin, polviin, napaan ja nilkkoihin. Älä ole pihi tunteistasi, äläkä salaile todellista varallisuuttasi, sängyn alle piilotettuja kasirautoja, sukupuolitautejasi, homoseksuaalisia kokemuksiasi tai roolileikkifantasioitasi. Älä höpötä postfeminismistä ja rakkaudesta, kun haet vain yhden illan panoa. Kerro avoimesti ex-tyttö- ja poikaystävistäsi sekä vaimostasi. Jätä kertomatta sellaiset asiat kuinka paljon heitä rakastat/rakastit ja kuinka uskollinen olet/olit.

Äläkä koskaan kerro naiselle hänen muistuttavan jotakin toista naista, sillä kaikki naiset haluavat tuntea ainakin yhden kerran elämässään olevansa ainutkertaisia. Älä kadehdi naista siitä oikeudesta, että hänellä on lupa käyttäytyä kuin nainen.

Huolto

Käsittele aina varovasti, sillä nainen on särkyvää materiaalia. Kun hän haluaa sinua, älä anna kusen nousta päähän, vaan ota hänet! Hyväksy naiselle kuuluva valta, kun hän haluaa tehdä sen päälläsi, kun hän on älykäs, vapaa, itsenäinen ja suhtautuu seksiin samalla välinpitämättömyydellä kuin sinä. Kondomimerkillä ei ole väliä kunhan se on ja se on eurokondomi. Ole hänelle hellä. Pure korvaan, ime kaulasta, raapaise ja nuole! Äläkä tuomitse naisen horottelua, jos itsekin horottelet. Teet heti selväksi, että teillä molemmilla on horotteluvapaus. Äläkä osta hänelle sydänleivoksia, jos olet luonteeltasi sydämetön. Olet kaikista seksikkäin kun käyttäydyt paremmin kuin hän käyttäytyy sinua kohtaan. Todellinen herrasmies voi silloin tällöin valehdella, kunhan pitää huolta ettei jää siitä kiinni. Mutta jos valehtelet muka ymmärtäväsi naista, olet arvoton mies.

Toimiaksesi kunnolla ja luotettavasti on suhina naisen kanssa oltava selkeää ja puhdasta. Naisen ulkopinnan huoltoon on suositeltava sille tarkoitettuja tuotteita, kuten kukkia, koruja tai ylellisiä alusvaatteita. Älä koskaan käytä väkivaltaa tai käyttäydy syrjivästi, koska naisen sisäosissa ne vaurioittavat häntä pysyvästi.

Kun kohtaat todellisen naisen, älä kavele ohi, koska todennäköisesti et löydä sellaista koskaan uudestaan!

Vian etsintä ja korjaus

Voimakkaan ujouden, ylpeyden tai pelon takia nainen saattaa jäädä toimimattomaksi. Kuitenkin naisen sisäänrakennetun järjestelmän ansiosta hän yleensä opastaa sinua vian paikantamiseen. Sulakkeen palaminen on harvinaista, mutta jos näin on käynyt, on nainen vaihdettava uuteen.

Uudelleen käynnistys

Muista, että todellisuus ei ole ympärilläsi vaan todellisuus on tässä. Mikään ei ole samanlaista koettuasi sen. Siis aloita uusi käynnistys siirtymällä suoraan asiaan: sinua panettaa.

Takuu

Naiset on suunniteltu pääsiallisesti palvelemaan miehiä, mutta tuote on takuuvarma jos se sanoo: kaikki on potentiaalisesti seksikästä. Heteromies, kaksi homomiestä, kaksi naista...

Ja muista aina: naisiin ei voi luottaa...

This joke was tagged #finnish and #women

 

Navigation