Naisen deittisanakirja

Published on Mon 18 December 2000

Heila
Turvallinen sana. Se voi viitata kaikkiin joiden kanssa on meneillään jotain, ilman että joutuu selittelemään mitä.
Hengailu
Suhteen vaihe, jossa asiat eivät ole kehittyneet hirvittävän vakaviksi, mutta kummankin oletetaan olevan yksiavioinen. Yhteisen tulevaisuuden suunnittelu ei ole vielä ajankohtaista. Suhteen seuraava aste on seurustelu.
Hoito
Ihminen, jonka kanssa harrastaa seksiä, muttei voi kuvitellakaan ottavansa häntä vakavasti. Hoidot lentävät yli laidan kun parempaa ilmestyy näköpiiriin. Usein hoito ei itse tiedä olevansa hoito, vaan käyttäytyy kuin välillänne olisi jotain enemmän.
Juttu
Epäselvä suhde, joka on vakavampi kuin hoito. Juttu on hankala, eli säätö, kun osapuolet eivät ole yksimielisiä siitä missä mennään.
Kiva
Adjektiivi, jota käytetään kohteliaisuuden vuoksi ihmisestä, jolla ei ole mitään mahdollisuuksia. Sama kuin mukava ja ok.
Kolme
Entisten sänkykumppanien määrä, silloin kun uusi partneri kysyy kuinka monen kanssa olet ollut. Tästä ei lipsuta.
Korvikemies
Hän tulee kiltisti kanssasi paikkoihin, joihin ei voi mennä yksin. Hän auttaa muutossa, ja korjaa autosi. Kumpikin on sinkkuja eikä halua seurustella, ainakaan keskenään. Mustasukkaisuus voi iskeä, kun mies alkaa kulkea jonkun kanssa. Pidä silloin pääsi kiinni ja etsi uusi korvike.
Luurijuopumus
Humalan aste, jossa on pakko soittaa entiselle, nykyiselle tai mahdollisesti tulevalle poikaystävälle. Tätä tilaa vaaditaan laissa rangaistavaksi.
Lämmittely
Toimenpiteet joilla pyritään edistämään seksuaalista kanssakäymistä. Lämmittelyyn voidaan käyttää minuutteja, tunteja tai päiväkausia.
Meitittely
Tähän tilaan jotkut vajoavat jo parissa seurusteluviikossa. Puhutaan kaikesta monikossa tyyliin "me tehdään sitä ja tätä".
Näkeminen
Orastava suhde, jossa ensimmäinen suukko on vaihdettu, mutta ei ole varmaa milloin tapaatte uudestaan. Suhteen seuraava aste on tapailu.
Partionimi
Uuden deitin söpö lempinimi, jolla kutsutaan tätä silloin kun puhut teistä kahdesta omien ystävien kanssa. Nimi liittyy usein siihen mitä mies tekee, esim. pizzapoika tai skeittari. Kun suhde vakavoituu, lempinimen käyttö loppuu.
Pyramidi
Verkosto, joka muodostuu siitä, kuka lähipiiristäsi on ollut kenenkin kanssa. Muistuttaa turvaseksin tärkeydestä.
Sekoilu
Erinäinen rohkea kiehnääminen, johon ei syyllistyisi selvin päin.
Seurustelu
Puhutte tosissanne (?) kesähäistä ja lasten nimistä. Ystäväpiirissä teitä pidetään vakiintuneena pariskuntana. Olette tavanneet toistenne vanhemmat. Piste.
Tapailu
Näette 1-3 kertaa viikossa, yleendä viikonloppuisin. Liikutte vaikeilla vesillä: uskollisuus ei ole pakollista, mutta vieraissa juoksemista ei katsota hyvällä. Suhteen seuraava aste on hengailu.
Uusi poikaystävä
Kundi, jonka kanssa vaihdoit viimeksi pari sanaa kaupassa, salilla tai bileissä. Puhelinmyyjiä ei lasketa.
Verilammikko
Miehelle joka ei soittanutkaan, tämä on ainoa oikea sijaintipaikka.
Viidakkopoika
Lomaromanssi, josta sukeutuisi täydellinen suhde, ellei mies asuisi vähintään 1000 kilometrin päässä.
Välikysymys
Vakava, suhteenne tilaa kartoittava keskustelu siitä, missä mennään, onko teillä tulevaisuutta jne. Joissain suhteissa välikysymys esitetään kerran tunnissa, toisissa kerran vuodessa.

This joke was tagged #dictionary, #finnish and #women

 

Navigation