Ketjukirje: Vauhtia Elämään

Published on Mon 26 October 1998

Tämä Email-kirje on lähetetty sinulle, että saisit pillua. Originaali kirje on Läyliäisissä Suomessa. Sitä säilytetään eräässä kurkkupurkissa. Se kirje on kiertänyt Läyliäisissä 9 kertaa. Neljän päivän päästä sinä tulet saamaan pillua siksi, että olet ottanut vastaan tämän kirjeen.

Tämä ei ole pilaa. Pillua alkaa tulla ovista, ikkunoista, liesituulettimesta, jääkaapin takaa, ilmastointiaukoista, mikäli sinulla on postilokero-osoite niin sieltäkin löytyy yksi kuohkea pillu odottamassa noutajaansa. Lähetä kopiot niille ihmisille, joiden luulet tarvitsevan pillua. Älä lähetä rahaa, sillä tapahtumalla ei ole hintaa. Älä pidä Email-kirjettä itselläsi vaan lähetä se eteenpäin Emaileina tai kirjeinä. Pillukirjettä ei saa katkaista. Sinun täytyy lähettaa sanoma neljän päivän kuluessa. Jos toimit oikein, pillu tulee olemaan puhdasta ja hyvää.

Nurmijärvelainen kyläseppä sai kirjeen 7.11.1956, mutta ei voinut lähettää Email-kirjetta eteenpäin, koska Bill Gates täytti samana päivänä 2-vuotta. Tämän jälkeen kyläseppä oli niin kivuliaassa yhdynnässä, että kiljui äänihuulensa hajalle ja menetti lopullisesti puhekykynsä. Kyläseppä oli saanut aina pillua ainoastaan puhumalla, joten pillun saanti loppui kuin seinään. Nykyään kyläseppä yrittää viittoilla pillua huonolla menestyksellä.

Eräs toimittaja sai 70 000 kertaa. Jean Ellen sai kolme kertaa, mutta menetti ne, koska ei jatkanut ketjua.

Filippiineilla Oreus Vela menetti munansa kuusi päivää tämän kirjeen jälkeen. Kun hän myöhemmin lähetti kirjeen eteenpäin, han sai kerran sormipillua.

Constansino Diaz otti vastaan tällaisen kirjeen v. 1963. Hän toivoi sihteerinsä antavan 20 kertaa. Pari päivää myöhemmin hän sai mansikan Potti-pelissa ja voitti 2 markkaa yhden markan panoksella.

Kutzur Tyruk, turkkilainen bussinkuljettaja sai kirjeen, mutta ei tiennyt mikä on Email. Hän kävi hakemassa apteekista itselleen monivitamiineja, mutta saikin erehdyksessä Viagraa. Hän sai elinikäisen kestoerektion, joka on niin kivulias, että bussinkuljettaja jäi koukkuun keskushermostoon vaikuttaviin särkylääkkeisiin. Kutzur Tyrukilla seisoo niin valtavasti, etta hän joutuu kusemaankin kyljellään maaten suoraan lattiakaivoon.

Arla Dirhik, eräs konttoristi sai kirjeen, mutta unohti lähettaa sen neljän päivän kuluessa. Hän sai klamydian. Myöhemmin hän löysi kirjeen, lähetti sen ja sai pillua - ja kupan.

Kainuulainen raudoittaja Taneli Kurppa sai työpaikkansa sähköpostiin tällaisen kirjeen. Hän ei osannut lähettää viestiä eteenpäin. Kahden päivän kuluttua hänen haalarinsa tarttuivat malmin kuljetushihnaan ja hän menetti kätensä. Sairaalassa hänelle annettiin erehdyksessä 11 pussillista erittäin HIV-positiivista verta. Nykyään hän käy päivittäin kirjastossa lainaamassa kirjoja, jotka käsittelevät kohtaloa.

D. Fairchild ei uskonut kirjeeseen, vaan heitti sen roskikseen. Muutamaa päivää myöhemmin hänelle kerrottiin, ettei enää koskaan saisi pillua.

Tämä kirje sai alkunsa Kokkolassa ja alkuperäisen kirjoitti Jaakko Keturi, eräs Etelä-Amerikkalainen lähetyssaarnaaja. Jotta tama kirje menisi vielä kerran Läyliäisten ympäri, täytyy sinun Emailata ystävillesi. Parin päivän päästä tulet saamaan iloisen yllätyksen, vaikka ei tekisi pätkääkään mieli.

Läheta viisi kopiota, ja katso mitä tapahtuu housujesi sisällä. Nopean lähettäjän etuna saat nähdä kirjeen lähettämistä seuraava yöna unen, jossa saat asuinalueesi verojohtajan vaimolta ja tyttäriltä pillua. Verojohtaja on itse paikalla ja hyvin näreissaan.

This joke was tagged #finnish and #sex

 

Navigation