Jouluresepti

Published on Tue 07 December 1999

Ohessa kaikille jauhopeukaloisille tontuille hyvä jouluresepti pienen jouluyllätyksen leipomiseksi.

Jouluinen hedelmäkakku

1 dl vettä
100 g voita
2 dl sokeria
4 isoa munaa
2 dl vehnäjauhoja
3 dl kuivattuja hedelmiä
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1 dl fariinisokeria
1/2 dl sitruunamehua
1/2 dl pähkinoitä
1 plo viskiä

Pese kädet. Varmista viskin hyvä laatu maistamalla. Ota iso kulho esiin, tarkista mielikuvasi oikeellisuus viskin laadusta. Toista tämä toimenpide tarvittaessa.

Käännä tehosekoitin päälle. Ota viskihuikka, sammuta tehosekoitin. Sekoita isossa kulhossa, lisää sokeri ja sekoita uudelleen. Maista, ja varmistu ettei viski ole ehtinyt sumeentua. Jauhot kulhoon, ja anna käydä muutama minuutti. Käytä joutoaika hyödyksesi, ja sekoita muutama Manhattan.

(n. 20 minuuttia myöhemmin)

Käännä tehosekoitin pois päältä. Vatkaa kulho vaahdoksi, ja lisää ne muniin... eiku toisinpäin. Kudelmat heppiin on seuraava toimenpide... heh, heh... sekoita huolellisesti.

PÄmppää wwhiskiä, ja varmista sen jäykkyys, ei sen vaan whiskin, stana.

Lisää kaksi kuppia suolaa, vai mitä helvettiä se nyt oli, ei vois vähempää kiinnostaa. Tarkista whisky, kuka kele on juonut mun viinoja. Nyt puristat munista... eiku sitruunoista mehut ja heitä pähkinät seinään.

Lisää yksi tee, lusikka ja sokeria tai... jotain mitä sitten loytyykään. Rasvaa uuni, käännä vuoka 2000 astetta plussaa. Älä unohda sokeuttaa. Heitä kulho ikkunasta, hörppaa loput kossustakin, ja...

Emmää teishtä tiärä, mutta mä ainashkin lähren baariin!

This joke was tagged #finnish

 

Navigation