Jos käyttöjärjestelmät olisivat lentoyhtiöitä

Published on Tue 21 December 1999

Dos Airline
Kaikki työntävät yhdesä lenkoneen ilmaan. Kun kone saadaan liitoon, kaikki hyppäävät kyytiin ja antavat koneen liidellä kunnes se iskeytyy taas maahan. Sitten kaikki taas työntävät ja hyppäävät kyytiin kerta toisensa jälkeen.
Mac Airways
Jokaikinen lentoemäntä, kapteeni, lastaaja ja lipunmyyjä käyttäytyy samalla tavalla, puhuu samalla tavalla ja on ihan samannäköinen kuin kaikki muutkin. Ja aina kun haluat kysyä jotakin, he kertovat sinulle, että et itse asiassa haluakaan tietää ja sitä paitsi kaikki tehdään sinun puolestsi ilman että sinun pitäisikään tietää, joten pidä sinä pääsi kiinni.
Windows Airline
Terminaali näyttää tosi hienolta ja värikkäältä, henkilökunta on erittäin ystävällistä ja koneeseen pääsy erittäin helppoa. Ja sujuvan lentoonlähdön jälkeen kone sitten räjähtää tuhannen päreiksi ilman minkäälaista varoitusta.
Fly NT
Kaikki marssivat yhtä jalkaa kiitoradalle, sanovat yhdessä salasanan ja muodostavat lentokoneen näköisen kuvion. Sitten kaikki istuutuvat päästelemään suhisevia ääniä, ihan niin kuin lennettäisiin.
Unix Airline
Kaikki tuovat yhden palasen lentokonetta mukanaan kentälle. Sitten kaikki menevät kiitoradalle ja alkavat pala palalta koota konetta, kinastellen jatkuvasti siitä, minkälaista lentokonetta tässä oikein ollaan rakentamassa.

This joke was tagged #computers and #finnish

 

Navigation