Jokereiden villi kortti

Published on Thu 04 July 2002

DTT (Helsinki 1.4. 2001): Lehtemme saamien tietojen mukaan Jokerijohtaja Harry "Hjallis" Harkimo kävi maanantaina Lahden Pelicansin toimistolla kysymässä neuvoa villi kortti -anomuksen teossa Pelikaanien johdolta. "Kyllä", vahvistettiin toimistolta. Villiä korttia Harkimo aikoo hakea Jokerien saamiseksi semifinaaleihin.

Puhelimitse tavoittamamme SM-Liigan toimitusjohtaja Urpo Helkovaara kommentoi asiaa varovasti: "No asiasta on ollut ihan käytävätason keskusteluja, mutta mitään virallista ei ole päätetty. Mikäli moinen anomus tulee, se käydään huolella läpi ja seuran asiat tarkistetaan. Kyllähän Jokereilla on helvetisti rahaa ja hallikin täyttää semifinaalikriteerit, joten mahdollista se on." Joukkuemäärä ei Helkovaaraa huoleta: "Ei sitä missään ole sanottu, että semifinaaleissa pitäisi olla nimenomaan neljä joukkuetta. Voi olla viisikin. Kyse on vain sarjajärjestelmästä ja lohkojaosta", Helkovaara tietää.

On väläytelty mm. joukkueiden jakamista kahteen lohkoon, Jokerien lohkoon ja muiden joukkueiden lohkoon. Lohkojen voittajat sitten kohtaisivat finaalissa. Harkimoa itseään ei saatu kiinni. Hänen sihteerinsä välittämän tiedon mukaan Harkimolla on nyt tärkeämpääkin tekemistä kuin jutella kaiken maailman toimittajille.

Myös Jokerien päävalmentajaa "Itku"-Erkka Westerlundia ja Kapteenia Antti "Seli-seli" Törmästä haastateltiin, mutta heidän sanomisissaan ei tälläkään kertaa ollut minkäänlaista järkevää informaatiota. "Nopeita päätöksiä tietenkin tarvitaan, jotta Jokerit ehtii mukaan semifinaaleihin, jos villejä kortteja jaetaan", Helkovaara vielä jatkoi puhelun lopuksi.

Tausta: Keväällä 2001 jääkiekon SM-liigan runkosarjan voittanut Jokerit hävisi nousijajoukkue Oulun Kärpille play-offien ensimmäisellä kierroksella. Edellisellä kaudella pudonnut Lahden Pelicans pääsi liigaan mukaan ns. villillä kortilla, kun liigaa laajennettiin.

This joke was tagged #finnish, #hockey and #sports

 

Navigation