Isät ylpeinä pojistaan

Published on Fri 28 June 2002

Neljä kaverusta kertovat juttuja baarissa. Yksi kavereista lähtee vessaan ja loput kolme jäävät pöytään.

Yksi kavereista kertoo pojastaan: "Pelkäsin, että pojastani tulee luuseri, koska hän aloitti autonpesijänä paikallisessa autoliikkeessä. Hänestä kuitenkin tehtiin vähän ajan kuluttua myyjä, ja hän on jo myynyt niin paljon, että osti koko liikkeen. Itse asiassa hänellä menee niin hyvin, että hän antoi juuri parhaalle ystävälleen uuden Volvon syntymäpäivälahjaksi."

Toinen kaveri jatkaa: "Minäkin olin huolissani pojastani, koska hän aloitti haravoimalla lehtiä paikallisessa kiinteistöfirmassa, mutta hänestäkin tehtiin pian myyjä ja ajan mittaan hän myös osti koko firman. Itse asiassa hänellä menee niin hyvin, että hän antoi juuri parhaalle ystävälleen uuden talon syntymäpäivälahjaksi."

Kolmas tähän: "Minun poikani aloitti pesemällä lattioita pörssivälitysfirmassa, mutta hänestä tehtiin pian meklari, ja nyt hän omistaa sen firman. Itse asiassa hän antoi juuri parhaalle ystävälleen 10 miljoonan markan edestä osakkeita syntymäpäivälahjaksi."

Nejäs kaveri palaa vessasta ja muut selittävät hänelle, että he ovat kertoneen lapsistaan, jolloin neljäs kaveri sanoo: "No, häpeän myöntää, että minun poikani oikeasti on luuseri. Hän aloitti kampaajana, ja on yhä kampaaja 15 vuoden jälkeen. Itse asiassa kuulin juuri äskettäin, että hän on homo ja hänellä on useita poikaystäviä. Mutta toisaalta, kun katsoo asian valoisaa puolta: hänen poikaystävänsä ostivat hänelle juuri uuden Volvon, uuden talon ja 10 miljoonan markan edestä osakkeita syntymäpäivälahjaksi."

This joke was tagged #finnish

 

Navigation