Iän merkitys naisen valinnassa

Published on Mon 03 April 2000

Iän merkitys on naisen valinnassa varsin olennainen. Naisen tulisi siis olla oikean ikäinen. Seuraavassa perusteita, eli millainen on minkäkin ikäinen nainen.

18 v. on hyvä vain äärimmäisen harvinaisissa tapauksissa. Yleensä kyseessä on moniongelmainen, identiteetti-, paino-, seksinpuutos-, koulu-, työ- ja rahaongelmien parissa painiva, ja niihin elämänsä sisällön kohdistava hupakko, josta ei ole varteenotettavaksi vaihtoehdoksi. Omistaa lisäksi sen näköiset, muka muodikkaat kengät, ettet ilkeä hänen kanssaan liikkua julkisella paikalla.

19-21 v. on vieläkin varsin huono vaihtoehto. Noin kaksikymppisen naisen elämässä näyttelee vieläkin liian suurta osaa joku Bryan Adams, jonka tämä optimisti todellakin vielä joskus uskoo oikeasti saavansa. Tai ainakin jonkun samannäköisen tai sitten sen koulun suosituimman koriksenpelaajan, joka on kyllä oikeasti jo naimisissa. Hätätilassa kaksikymppiselle kelpaa Teemu Selänne, onhan se ihan kiva ja raha korvaa puuttuvan ulkonäön... Tälläisen valitessa tulet aina kuulemaan kuinka hän ennen seurusteli (oli nähnyt kerran discon aulassa) jonkin seiväshyppääjän kanssa joka sittemmin on kiertänyt maailman ympäri jollain purjeveneellä. Jos taas satut olemaan oikeasti Bryan Adamsin näköinen ja iältäsi alle 25-vuotias jo valmis varatuomari, suosittelen juuri tämän ikäistä naista, sillä onhan nuoruus aina valttia.

22-24 v. on edellistä hiukan parempi, ja joissakin tapauksissa jopa miettimisen arvoinen vaihtoehto. Naisen täyttäessä 22 hänen aivonsa kehitys on saavuttanut eräänlaisen huippupisteen; siellä olevat johtimet eivät enää tee lisää verkostoa, joka kansankielelle suomennettuna tarkoittaa sitä, että ajatuksien ja päätelmien vyyhti ei voi mennä enää sekalaisemmaksi. Ennen tätä ikää ei naisesta koskaan tiedä millainen siitä loppujen lopuksi ajatusmaailmaltaan tulee. 23-vuotiaan valitessa ei tarvitse varautua enää siinä suhteessa suuriin pettymyksiin. Ollessaan 24-vuotias nainen tietää jo 21% varmuudella, että hänestä ei tule seuraavaa Miss Suomea, eikä edes tangoprinsessaa.

25-27 v. ja eikun paranee. Nainen alkaa tunnistaa itsensä peilistä ja toisten kaukaa ottamista valokuvista. Nainen ymmärtää, ettei hänestä tule "Seitsemän Päivää" -lehden kestojulkkista, eikä hän pääse lääkikseen. 26-vuotiaana nainen aloittaa vatsatanssin, joogan ja käy kerran viikossa aerobicissa. Miehen ei enää tarvitse näyttää Bon Jovilta eikä edes Teemu Selänteeltä, Jari Litmasen ulkonäkö riittää. Nainen panostaa itseensä ja käy hankkimassa Tallinnassa silikonit, loppurahoilla nainen ostaa uudet kengät. Kenkien hinta tämän ikäisillä naisilla on yleensä noin 800 mk. Tämän ikäinen nainen tietää jo kuinka lapsia tehdään ja kiusallisen usein asian esille ottaakin vakituisena tyttöystävänä.

28-30 v. nainen on parhaassa iässä puolisoksi valinnan kannalta. Nainen on jo oppinut, että sängyssä kannattaa aina välillä pikkuisen teeskennellä. Nainen alkaa olla tyytyväinen jo hiukan pienemmistäkin asioista, kun 26-vuotias nainen hymyilee saadessaan uuden alusasun, riittää 29-vuotiaalle jo pieni kimppu takapihalta kerättyjä päivänkakkaroita. Naisen ulkonäkövaatimukseksi riittää, että on hiukan Tommy Tabermanin näköinen. Nainen tietää, ettei hän pääse enää edes ammattikoulun parturi-kampaajalinjalle.

31-33 v. nainen osaa arvostaa jos olet edes Jari Tervon näköinen. Hymyilemään naisen saa tullessaan kerrankin kotiin ennen kahdeksaa, vaikka ylitöitä olisi ollut luvassa. Sängyssä nainen on parhaimmillaan, osaa nauttia myös ns. pikaseksistä, jota miehet yleensä arvostavat iästä riippumatta. 32-vuotiaan naisen kanssa voi vielä joutua jollekin tanssikurssille tai naapurin Seijan ja Teron kanssa kroketti-iltaan, mutta muuten alkaa pahimmat ja eniten osallistumista vaativat harrastukset olla jo takana. Sinkkuna tämän ikäinen nainen on varsin helppo tapaus, ehdotat vain elokuvia ja hän hoitaa loput, heräät todennäköisesti jostain muualta kuin kotoasi.

34-36 v. nainen on tyytyväinen jos olet yleensäkin kotona tai tullut kotiin ennen valomerkkiä. Sängyssä nainen ei jaksa enää edes teeskennellä, mutta eipä toisaalta vaadi liikojakaan. Lukee kyllä vieläkin ahkerasti kaikki naistenlehtien "näin-parannat-seksielämääsi" -kolumnit. Välillä 34-vuotias nainen on hyvinkin energinen ja käytyään Ruotsinristeilyllä työpaikan vaatimalla synergiakoulutuksella, opettaa sinulle pari uutta seksiasentoa, jotka jälkeenpäin keskustellessa olivat vain tulleet yht'äkkiä mieleen... Kaikkea sitä oppii pakollisilla työpaikan kursseilla. Sinkkuna 35-vuotias nainen on hankala valinta, sillä hänellä on kaksi lasta, joista toinen on allerginen kaikelle sille mitä sinä kutsut elämän sisällöksi.

37 v. Minulla ei valitettavasti ole muita kuin kuulopuheisiin perustuvia kokemuksia tämän ikäisistä naisista. Niiden perusteella ko. naiset vastaavat hyvin pitkälti nuorempia kanssasisariaan, mutta eivät ole läheskään niin vaativia. Tämän ikäisen naisen saa tyytyväiseksi, kun yleensäkin tulee kotiin, vaikka hän joutuisi loppumatkan kauluksesta hinaamaankin. Seksi tämän ikäisten kanssa on aina yhtä hienoa, voit keskittyä täysin omaan suoritukseesi, vastapuoli ei taatusti häiriinny ihan pikkukummassa. Todennäköisesti ei hievahdakaan. Sinkkujen on syytä tarkistaa myös lapset ja muistaa, että toinen pitää äidistä ja toinen tyttärestä. Monet hyvät suhteet ovat saaneet alkunsa juuri suhteesta äitiin. Yleensäkin 38-vuotiaan sinkkunaisen 19-vuotias tytär on ikäisiinsä nähden poikkeuksellinen yksilö, joita löytyy harvasta. Vapaina nämä pyörivät yleensä keskimäärin 14 minuuttia, joten äidin siippana olet aitiopaikalla, kun paikka vapautuu.

This joke was tagged #finnish and #women

 

Navigation