30 senttiä pitkä muurahainen

Published on Mon 18 December 2000

Mies menee baariin, istuutuu ja vinkkaa tarjoilijan luokseen.

Tarjoilija: "Hyvää päivää, ja mitähän teille saisi... Herra jumala teillä on tuolla kassissa joku eläin! Ihan varmasti on, minä näin, kun se liikkui! Mikä se on...?"

Mies hyvin vaivautuneena potkii putkikassiaan tuolin alle ja yrittää olla mahdollisimman huomaamaton. "No, eihän siellä mitään... yksi muurahainen vain..."

Tarjoilija ei usko silmiään: "Taivas, en ole koskaan nähnyt noin isoa muurahaista, taitaa olla trikkiä... 30 senttiä pitkä muurahainen..."

Tarjoilija jänkkää niin kauan, että mies lopulta päättää kertoa: "Kas, kaikki alkoi, kun sain ex-vaimoltani lahjaksi taikalampun, joka toteuttaa toiveet..."

Mies kyllästyy tarjoilijan jankutukseen ja epäilyihin, ja lupaa hänelle yhden toivomuksen, mutta tarjoilijan omalla vastuulla. Tarjoilija on haltioissaan, hän miettii ja miettii, kunnes mies huomauttaa ilkeästi hymyillen, ettei hänellä ole koko päivää aikaa.

"OK, minä haluan 1 000 000 dollaria ja heti paikalla!"

Vähän ajan päästä taivaalta tipahtaa kolme poliisia... Sitten ovesta marssii kymmenen poliisia lisää... Ja kun tarjoilija vilkaisee ulos, hän ei näe muuta kuin poliisien univormuja! Kohta baari suorastaan vilisee kyttiä.

"Mitä tämä... Taivas! Lamppu kuuli väärin! Se kuuli että 1 000 000 pollaria, eikä 1 000 000 dollaria, hirveää!"

Mies nousee, ottaa kassinsa, hymyilee vinosti ja lausuu: "Luuletkos saatana tosissasi, että minä toivoin 30 senttiä pitkää murkkua?!"

This joke was tagged #finnish and #wishes

 

Navigation